Blog

Together we aspire further, think big, work purposefully exert more care.

Internet Media Group е новият члез на IAB България

С радост съобщавамe. че сме избрани за най-новите членове на световната организация за дигитална реклама IAB (Interactive Advertising Bureau).

EN: I proudly announce we have been accepted as the newest member of the world organization IAB – Interactive Advertising Bureau, IAB Bulgaria branch.

Цялата новина:

IMG – Internet Media Group е пловдивска компания работеща в няколко направления под различни брандове. Дейността на фирмата е насочена към медиа планирането, поддръжка на собствена мрежа от сайтове, ит обучения и цялостен дигиталния маркетигнг, които продължава да се развива повече от 8 години. Основен бранд на IMG e Дигитална агенция SEOMAX,  която специализира в изграждане на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина и е ориентирана в постигане на печеливши резултати за клиенти от различни вертикали.  SEOMAX се фокусира изцяло върху дигиталния маркетинг и тяхната задача е да постигнат резултатите, които клиентите желаят.

В портфолиото на компанията влизат следните брандовеIMG ИТ Академия – курсове в областта на информационните технологии за град Пловдив; Дигитална агенция SEOMAX – обслужване в сферата на дигиталния свят; Training Center IJ – маркетингови проучвания, коучинг и провеждане на корпоративни обучения; Smart Studio Kamato; Dream Agency – BTL промоции и провеждане на корпоративни и частни мероприятия с известни изпълнители от България;

Освен това, IMG – Интеренет Медиа Груп е организатор на най-мащабното събитие за Южна България – Digital4Plovdiv – конференция на тема онлайн маркетинг и търговия.

Вижте цялата информация на официалния сайт на IAB Bulgaria – тук

  seomax   ное 21, 2017   Blog   0 Comment Read More
baner-d4p

Конференция по Онлайн маркетинг и търговия – Ноември 2017

На 30 ноември 2017 година ще се проведе мащабна конференцията на тема Онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv. На конференцията ще присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив – инж. Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в […]

  seomax   ное 03, 2017   Blog, image   0 Comment Read More